2011. szeptember 4., vasárnap

A csomag.

A csomag lassan két hónapja várta,hogy eljusson oda ahol várják.
Várt,és figyelt.Hát ő senkinek sem hiányzik?
...aztán rájött,hogy de,hiszen már több levelet is kapott mostohája-csak éppen nem válaszolt rá.
A csomag meg türelmesen várt.
1 hónap után aztán a mostoha végre válaszolt(a csomag látta,a szemüvegén át)és ígérte,hogy a csomag másnap már indul is
...10 nap telt így el.
A csomag tűkön ült.Mikor indulhat már?Hiszen az ígéret szerint...akkor mostoha ismét válaszra méltatta a kérdezőt(aki már marhára várta a csomagot)ó,hát csomag elindult,nem kell aggódni.
Oké.
Még 10 nap telt el.
A csomag odaért.De nem volt büszke!Csak fél adag volt ő.
Csak fél,kérem szépen!mert ezek szerint nem elég közel két hónap összeállítani egy csomagot,amiben van 4 féle textil,3 féle szalag és néhány pár karika fül.Nem! kis levélke a csomagban:a többi majd jön.Mikor?
Könyörgöm, mikor???Karácsonykor???
Amúgy Angliából jött,és 4 nap alatt ideért.-nem a posta a hibás.A küldő pedig magyar.És a webshop nevét azért sem írom le!(aki akarja,így már úgy is tudja)És képeket sem rakok fel róla,mert nem vagyok boldog tőle,és nem fogom reklámozni!
Nagyon mérges vagyok rá,és olyan cifrákat tudnék írni(neki)hogy csak na!Ehhez képest minden levelemben megértő és udvarias voltam,még akkor is mikor többszörösen nem válaszolt.Emberek van valaki,aki beveszi tőle azt a dumát,hogy bocs a posta eltüntette,de nem baj-újra feladom?!meg,hogy nem kaptam meg a leveled,de furcsa mód azzal meg képben van mit írtam?!Anyám!
Egyébként azt be kell látnom,hogy nagyon jó dolgokat lehet nála venni,én is azért vártam eddig,mert reménykedtem,és még akartam rendelni,de azt hiszem mindennek van határa!
Most már csak az a kérdés,hogy mikor érnek ide a karikafülek,meg még egy textil.


Egyébként készült pár dolog a hétvégén,csak nem sikerült fotózni még,remélem holnap...aztán mutatom.

3 megjegyzés:

  1. Hm-hm...Tudom,miről(kiről) van szó,és abszolút igazad van!Én is figyelgetem már hetek óta az eseményeket a FB-on,és csodálkozom,hogy mivel,illetve mennyi ideig lehet még hitegetni az embereket.Az elején én is szerettem volna rendelni,mert tényleg szuper dolgok vannak,de ilyen hozzáállással,hogy"fizess előre,a csomagot meg majd megkapod valamikor 2 hónap múlva!...ha megkapod!",hát inkább nem kérek belőle!
    Kár érte!

    VálaszTörlés
  2. Én is tudom, kiről van szó, ugyanezen mentem végig pepitában. Nem is azt kaptam végül, amit kértem. Többet nem vásárolok tőle, mert hogy is mernék, ha ilyen megbízhatatlan, hiába vannak nála jó dolgok... Sajnálom.

    VálaszTörlés
  3. Ohh, kedves Lányok ... én azt gondolom, hogy ebben az esetben is meg kell, sőt kötelező említeni azt a bizonyos rossz szállítót, hogy mások is tudják: hozzá ne forduljanak megrendeléssel .. ezzel jót tennétek másoknak - szerintem ...

    VálaszTörlés