2011. október 30., vasárnap

Gyorsan lefényképeztem...

innen rendeltem
Ilyen fantasztikus kiszolgálást!!!Nagyon hamar megkaptam,a 3.napon már a kezemben volt!Biztos,hogy máskor is rendelek Szilvitől-akinek amúgy egy blogja is van(ha esetleg nem ismernétek)http://vigyazzkeszvarrj.blogspot.com/
Mindenképp ki akarom próbálni a tárca készítést,mert nagyon tetszenek ezek a kis szütyők...én most úgy gondoltam ajándékba készítem majd el ezeket,ha elkészültem megmutatom!A karácsonyi anyagból is már készül valami titkos(kicsi Alinkámnak)
Én már teljes karácsonyi lázban vagyok!-ez az igazság..:)tervezgetem kinek mit készítsek,már van hosszú listám...egy csomó mindent megrendeltem már,de annyi mindenki van,hogy még fele sincs meg!:)...és annyi mindent szeretnék megvarrni,és már most izgulok,hogy majd tetszeni fog-e....
Ti,hogy vagytok ezzel a dologgal?

5 megjegyzés:

  1. Én is szeretnék ilyen tárcakapcsokat rendelni Szilvitől még karácsony előtt.Na meg néhány anyagot is:)Fejben már van néhány tervem,hogy milyen tárcákat készítsek belőle.Aztán majd kiderül,hogy sikerül-e megvalósítani vagy csak fejben marad:)

    VálaszTörlés
  2. Folyamatosan nagyon klassz dolgok vannak a blogodon, nem győzöm figyelni, és egyre nehezebb választanom, hogy mit is kérjek karácsonyra!
    De ez a fenti anyag meg tárcakapocs, valami szuper!
    Egy ilyen aranyos kis pénztárcát ebből az anyagból lehet kérni?:)
    Mert ha lehet akkor én szeretnék egyet rendelni! :)
    Momo :)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm Glória! :) FABulous Textil ~ Szilvi

    VálaszTörlés
  4. Momo!Írj e-mailt légyszi!Köszi!:)
    Szilvi,kedves!már készültek is ám tárcák,majd mutatom!:)
    Borga!Nem olyan ördöngős dolog ám!én most bele vagyok ezekbe szerelmesedve!:)

    VálaszTörlés
  5. Nem különben ... mármint én is szerelmese vagyok jelenleg ezeknek a fém csatos csodáknak. És jönnek ám a héten új fém csatok :)

    VálaszTörlés