2011. október 23., vasárnap

A karikafülről...vagyis

inkább az eladójáról.
Tudjátok,már egyszer kifejtettem a rendelésem történetét az angliai-magyar hölgytől.Hát pénteken csoda történt!Legalábbis első gondolatom ez volt:)A hölgy pakkot küldött,gondoltam ez végre a hiányzó 4 pár karikafül-és az is volt...de,hogy nehogy egy kicsit is jól érezzem magam(most már nem hiszem el,hogy nem direkt csinálta)a sötétbarna helyett csillámos barnát kaptam.
Hát ennyi.
A rendelést június 18-án adtam le(és június 20-án fizettem ki).
Szerintetek?

7 megjegyzés:

  1. Szerintem fogyasztóvédelem!!!! Az ilyenek rontják a kisvállalkozók hírnevét...

    VálaszTörlés
  2. És még "örülhetsz",hogy egyáltalán kaptál valamit a pénzedért!Láttad,hogy a FB-ról teljesen eltűnt az oldal?Kíváncsi vagyok,most mi lesz azokkal,akik elutalták a pénzüket,árut meg nem kaptak?!Már a honlapján is reklamáltak páran,de semmi válasz.
    Csak azért kísérem ennyire figyelemmel,mert majdnem én is beleestem a csapdába.Hajszál híja,hogy nem rendeltem én is tőle!

    VálaszTörlés
  3. Hú,de jó,hogy kaptál valamit.Én a rendelésem kb. 1 harmadát kaptam meg,azt is 2 hónap után.:(
    Tényleg eltünt facebookról,most már hova írjak?E-mailra nem reagál,az első és egyetlen csomit is úgy kaptam meg,hogy az üzenőfelra írtam.Aznapi dátumuzású volt a feladás.
    Mi a titkod,hogy kaptál csomit most is?

    VálaszTörlés
  4. Monaline,Kedves!nagyon sok levelet írtam,de be kell valljam az utolsó 2-3 kivételével tök normális hangnemben,aztán már nem szépítettem a dolgokat és fenyegetőztem is...nem hiszem amúgy,hogy ez annyira meghatotta volna,egyszer csak küldte...már akartam írni neki a facebook-on is,de én nem vagyok fenn,úgyhogy kicsit bonyó lett volna-nem is tudtam,hogy már nincs fönn míg Borga nem írta,akkor nézettem meg a lányommal...szóval az egész ügy felháborító!kíváncsi lennék hány embert csapott be?!amúgy a blogjára is írogattam,próbáld meg te is!hátha...
    Valami fejlemény van írd meg!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen!Csak már nekem kellemetlen,hogy futnom kell a kifizetett cuccom után.:(
    Természetesen szólok,ha van valami!

    VálaszTörlés
  6. Móni!Nehogy már neked legyen kellemetlen!Legyen neki az!Remélem valami történik!Kitartás!:)

    VálaszTörlés
  7. Épp azért jöttem ma erre, mert olyan szép tapasztalataid vannak vele kapcsolatban. Ez egy vicc :D Én direkt nem rendeltem tőle augusztusban, mikor láttam, h egy csomó ember reklamál, de olyan szép dolgai voltak, hogy csomószor vissza-vissza néztem facebookra. Ma is meg akartam nézni, h hátha van valamilye ami nekem most nagyon kell, és láss csodát teljesen eltűnt facebookról, a blogja törlődött... ilyet megcsinálni???? Ne kezdjen bele az ilyen ember, akinél így elszaladnak a dolgok.
    Amúgy ngem nem nagyon ismer, akinek reklamációja van, szóljon, írok neki levelet, mintha rendelni szeretnék, és akkor legalább kiderül mennyire van eltűnve.

    VálaszTörlés